9 Eksempel på gode jobbsøknader 2018-02-05T20:51:35+00:00

9 Eksempel på jobbsøknad som gir jobb

Følgende kommer 12 eksempel på hvordan en jobbsøknad kan se ut. Disse eksemplene kan fungere som en retningslinje når du selv skal skrive en egen personlig søknad.

Et søknadsbrev er en mulighet for deg til å sette lys på dine mest relevante erfaringer og kvalifikasjoner, styrke det som allerede er listet opp på din CV, og dermed øke dine sjanser for å bli kalt inn til intervju.

Din søknad skal gå i detaljer på dine spesifikke kvalifikasjoner som passer til denne stillingen og de ferdighetene du kan tilføre bedriften.

Hvorfor er en jobbsøknad så viktig?

I dagens tøffe jobbmarked er det ikke godt nok å kopiere en ferdigskrevet søknad som du finner på internett.

Hvorfor?

Fordi arbeidsgivere har "sett det før”.

Ikke bare det, men de ønsker å finne kandidater som er unike, interessante og som tar seg tiden til å presentere den beste versjonen av seg selv.

Søknadsbrevet er din mulighet til å skape et godt førsteinntrykk, og derfor vil du at brevet skal være det beste arbeidsgiveren noensinne har sett.  

Du må ta deg tiden til å lage et brev som er "skreddersydd" til din situasjon. Med andre ord, du må skrive et brev som passer til din personlighet, ferdighet og evner.  

Det finnes ikke en type jobbsøknad som passer for enhver situasjon.

Du må selv vurdere situasjonen din og bestemme hvilket eksempel som passer best for deg.

Hva slags jobb ser du etter?

Fulltid? Eller deltid? Til dette er det to forskjellige søknadsbrev.

Sender du søknad i posten eller via e-post? Det finnes egne søknader for dette også.

Det finnes uendelig med situasjoner som krever en litt annen søknad, og det er viktig at du finner ut hvilken som passer best for deg.

Men ikke bekymre deg. For å hjelpe deg på veien, har vi samlet en liste med over 12 av de vanligste søknadene og gitt deg et eksempel for hver enkelt.

Så ta en titt på eksemplene våre og gå nøye gjennom hvilken som passer best til din situasjon.

Og husk...

Ikke bare velg den første som passer, endre litt på kontaktinformasjonen og så sende den avgårde. Som jeg nevnte tidligere, så er arbeidsgivere ganske smarte og vil kunne avsløre om du har tatt deg tid til å gjøre en egeninnsats.

Hvis du har du lyst til å lykkes med jobbsøkingen, må du "skreddersy" søknadene dine for å demonstrere dine ferdigheter, evner og relevant erfaring.

Ekstra tips: Når du finner et eksempel på en søknad som passer til din situasjon, gå over til vår artikkel om ”hvordan skrive jobbsøknad”, og bruk artikkelen til å forsikre deg om at søknaden din inneholder alle de viktige tingene som arbeidsgivere ser etter. Vi hjelper deg med å skrive en søknad som er så uimotståelig at du får et intervju fra nesten alle søknader du sender inn!

 

9 Vanlige eksempler på jobbsøknad

Her kommer 12 av de beste jobbsøknad eksemplene for nesten alle situasjoner du kan finne deg i, sammen med en kort beskrivelse av hva som gjør søknaden unik.

1. Jobbsøknad for deltidsstilling

Hvis du ikke har tenkt å søke om fulltidsstilling, er det svært viktig at du lar arbeidsgiver vite om dette i søknaden. Det er derfor anbefalt at du nevner dette så tidlig som mulig, slik at du ikke kaster bort tiden til arbeidsgiveren.

Egentlig bør du aldri søke om en fulltidsjobb hvis du kun er tilgjengelig på deltid. Bedrifter har ofte spesifikke behov, og du må ikke tro at de vil forandre hele stillingsbeskrivelsen for å imøtekomme din tilgjengelighet. Denne søknaden kan også passe for de som søker jobb som butikkmedarbeider eller barnehage.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på deltidsstilling ved Porsanger Ridesenter

Jeg er interessert i deltidsstilling ved Porsanger ridesenter som er utlyst via lokalavis. Jeg har mye erfaring med hester og har drevet med riding i over ni år. Ikke bare har jeg ridd hester på egen hånd, men jeg har også stor erfaring med å hjelpe til i en låve.

Gjennom å jobbe med hester har jeg fått stor kunnskap om hest, vedlikehold og utstyr for både rytter og hest.

Mens jeg har erfaring med hest, har jeg også gode kommunikasjonsevner og en evne til å yte kundeservice. Min erfaring som frivillig på pleiesenteret gjorde det nødvendig for meg å tilby god kundeservice, og jeg fikk muligheten til å jobbe med alle typer mennesker. Jeg tror at mine kommunikasjonsevner i kombinasjon med min hestekunnskap, vil gjøre meg til en god match hos dere i Porsanger ridesenter.

Takk for deres vurdering. Jeg kan nås på tlf 999-88-777 eller navn@mail.no. Jeg ser frem til å høre fra deg snart.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

2. Jobbsøknad for nyutdannede

Jobbsøknader for nyutdannede kan ofte være vanskelig, fordi generelt sett har nyutdannede ikke mye erfaring.

Så hvordan kan du fremstille deg som en best mulig kandidat uten erfaring? Du burde fokusere mest mulig på dine ferdigheter, evner, ekstraarbeid du har utført og dine kunnskaper om selskapet (og lidenskap for bransjen).

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på stilling hos 123 Publikasjoner

Jeg vil gjerne uttrykke min interesse for en stilling som tekstforfatter for ditt tekst-byrå. Som nylig ferdigutdannet med erfaring innen skriving, redigering og administasjon, anser jeg meg selv som en sterk kandidat for 123 Publikasjoner.

I stillingsannonsen presiserte du at du ser etter noen med gode skriveferdigheter. Med norsk som hovedfag, erfaring som veileder innen skriving og studentassistent både for et studentmagasin og et markedsføringskontor ved universitetet, har jeg blitt en dyktig skribent med relevant erfaring. 

Under mitt arbeid som studentassistent ved karrieresenteret ved Nord Universitet har jeg tilegnet meg de ferdighetene som er nødvendige for å utføre ulike administrative oppgaver som kreves av en redaksjonell assistent. Dette arbeidet har gitt meg erfaring med å administrere telefonlinjen, utføre vanlige kontoroppgaver samt gjennomføre en rekke oppgaver som involverer dataprogrammer som Microsoft Access og Excel.

Gjennom tre år har jeg fullført oppgaver innenfor disse ansvarsområdene med høy grad av organisering, nøyaktighet og innenfor gitte tidsfrister. Jeg er sikker på at jeg vil kunne benytte meg av disse evnene i en stilling hos 123 Publikasjoner.

Selv om jeg er nyutdannet, vil min modenhet, praktiske erfaring og iver etter å bli en del av tekstbransjen gjøre meg til en utmerket redaksjonell assistent.

Jeg ønsker gjerne å starte karrieren min hos dere, og jeg er sikker på at jeg vil være et godt tilskudd til deres team.

Jeg har lagt ved min CV, og jeg stiller gjerne til et intervju. 

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

3. Eksempel på åpen søknad

En åpen jobbsøknad er når du søker på en stilling som ikke nødvendigvis er utlyst eller annonsert noen steder. Og av denne grunn kan dette være litt vanskelig.

Du må virkelig imponere arbeidsgiver for at de skal gi deg et intervju, så det er noen viktige ting å huske på. Først og fremst må du gjøre god research og vise at du kjenner bedriften godt. 

Videre lønner det seg å adressere brevet til en bestemt person. Ved å skrive "til hvem det måtte angå" har du gitt deg selv en fin måte å havne inn under "søppelpost".

Til slutt må du huske å fange oppmerksomheten til arbeidsgiver. Siden leseren ikke forventer å motta en jobbsøknad, er det viktig at du selger deg selv og demonstrere hvordan du vil tilføre verdi til deres firma.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato

Åpen søknad

Som nyutdannet IT-student med fordypning i IT-sikkerhet, ønsker jeg gjerne å forhøre meg om ledige stillinger i din bedrift, og samtidig gi en introduksjon av meg selv til eventuelle ledige stillinger i fremtiden. 

Siden ung alder har jeg hatt en sterk interesse for IT. Jeg har alltid moret meg med å identifisere feil og arbeide målrettet for å løse dem. Oppmuntret av denne lidenskapen ble jeg nylig ferdigutdannet med en bachelorgrad i Informasjonsteknologi med en fordypning innen IT-sikkerhet. 

Under studietiden hadde jeg et frivillig verv hvor jeg løste IT-relaterte problemer for min studentorganisasjon. Samtidig har jeg jobbet deltid ved Elektronikk123. Jeg anser meg selv som en teknologisk kompetent person med en lidenskap for alt teknisk og har en stor iver etter å bygge en karriere som IT-konsulent.

Jeg har flere referanser som kan kan bekrefte mitt høye motivasjonsnivå og mine kommunikasjonsevner. Jeg er i stand til å tilpasse min kommunikasjon og kundeservice for ethvert behov. Jeg har et variert utvalg av ferdigheter innen problemløsning og en vilje til videreutvikling. 

Jeg forstår at jeg som nyutdannet har mye å lære om å jobbe innenfor en stor bedrift. Jeg kunne gjerne tenke meg å starte i en juniorstilling for å kunne motta veiledning fra en mentor. 

Min interesse for deres bedrift ligger spesielt i deres rykte om å være ledende innen "tjenester for lagring og administrering av data". Gjennom research av deres bedrift har jeg funnet ut at dere jobber tett med en rekke kunder for å håndtere deres behov for sentrering av data gjennom skreddersydde serviceavtaler.

Jeg mener at muligheten til å jobbe i ulike miljøer og med ulike teknologier, vil hjelpe meg med å utvikle ferdigheter som organisasjonen din kan bruke til å møte kundenes skiftende behov og krav.

Deres rykte for kvalitet og å være en foretrukket arbeidsgiver blant arbeidstakere, viser at dere har en dyp forståelse for kundens og ansattes behov. Jeg vil sette stor pris på muligheten til å møtes, slik at jeg kan presentere meg selv og diskutere eventuelle aktuelle stillinger som kan være tilgjengelige.

Jeg legger ved min CV for vurdering. Jeg kommer til å følge opp denne forespørselen i de kommende ukene, men jeg vil være svært takknemlig hvis du kontaktet meg i mellomtiden, dersom du allerede vet om en stilling som kunne være egnet. Jeg kan til enhver tid kontaktes på telefonnummer og e-postadresse som er angitt ovenfor.

På forhånd, takk for din tid.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

4. Jobbsøknad til bemanningsbyrå

Bemanningsbyrå er ikke veldig annerledes fra arbeidsgivere, ettersom at de egentlig ser etter de samme tingene fra søknaden. Hva imponerer en rekrutterer mest, er når du tar deg tid til å skreddersy din søknad til en spesiell bransje, i stedet for å sende dem et generelt brev til "forefallende arbeid".

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på deltidsstilling

Jeg har lagt ved CV i håp om at dere har en klient som for øyeblikket er på utkikk etter en administrativ assistent.

Jeg er veldig motivert for å komme ut i arbeid og har tidligere hatt flere stillinger som administrativ assistent her i byen. Kontoradministrasjon, daglig tilsyn av ansatte ved kundesenter, koordinering av prosjekter og IT-støtte er blant mine ferdigheter. Jeg har erfaring innen dataprogrammer, inkludert Microsoft Office, regneark, samt e-post og kalendersystemer. Jeg er komfortabel innenfor et mangfoldig utvalg av sektorer, da jeg har jobbet i både detaljhandel, helsevesen, utdanning og produksjon.

Vennligst kontakt meg angående muligheter blant dine klienter. Jeg kommer gjerne til et intervju for å diskutere videre min erfaring og eventuelle jobbmuligheter.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

5. Jobbsøknad for deg som bytter karriere-retning

Generelt sett, hvis du endrer karriere, så vil du ha lite erfaring. På samme måte som "nyutdannede" så burde du sette fokus på hvorfor du gjør denne karriere-endringen og nevne dine relevante ferdigheter og hvordan din erfaring i tidligere karriere kan overføres til din nye karriere.

Og husk, engasjement og initiativ tar deg lang. Arbeidsgivere blir begeistret over søkere som virkelig viser et ønske om å lykkes i den stillingen og bransjen de søker på.

Så sørg for at du gjør research på forhånd og blir kjent med bransjen, slik at du enkelt kan vise hvor engasjert du er og øke mulighetene dine for jobb.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på stilling hos McClain

Jeg skriver til deg som medstudent ved Hofstra Universitet (klasse 2002) og vil oppriktig sette pris på innsikt du kunne gi meg angående McClain Companies. Jeg har jobbet med salg i nesten fem år, og tenker nå å endre mine arbeidsområder til HR innenfor et selskap som ditt.

Selv om jeg, gjennom min salgskarriere, har opplevd stor suksess har jeg nå innsett at alle aspektene ved dette arbeidet som jeg synes er de mest givende, er innenfor HR-relaterte funksjoner. Her følger en liste over mine kvalifikasjoner:

Et solid grunnlag innen HR og personalsaker: Med en stilling som Senior Account Manager, har jeg vært ansvarlig for en rekke funksjoner innen HR, blant annet rekruttering, intervjuing, ansettelser og opplæring av nye ansatte. Jeg tilegner meg raskt kunnskap som komplekse begreper og juridiske problemer, kompetanseområder som jeg også er ivrig etter å utvide.

Dynamisk kommunikasjonsstil: Jeg er dyktig på å bygge relasjoner, konsensus og en felles følelse av hensikt. Jeg er kjent for min evne til å raskt etablere tillit blant ansatte, megle i tvister og motivere andre til handling.

Erfaring innen bedriftsopplæring: Gjennom hele min salgskarriere har jeg hatt en lidenskap for design og levering av utviklingsprogrammer for personal. Jeg har god erfaring med og føler meg komfortabel med å holde presentasjoner for både store og små grupper, da jeg har gjennomført flere hundre seminarer for ulike målgrupper på tvers av alle organisatoriske nivåer.

Dersom du har informasjon om ledige stillinger i McClain Companies hvor mine kvalifikasjoner passer inn, vil jeg være veldig takknemlig for henvisningen din. På forhånd, takk for eventuell assistanse du kan bidra med.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

6. Jobbsøknad for akademikere/forskere

Utfordringen med søknadsbrev for akademikere er å unngå å skrive for mye om alt du har oppnådd. Årsaken er at du fortsatt må holde deg til "en-side-regelen" (selv om noen institusjoner vil tillate to sider. Sørg derfor at du er klar og tydelig på dine prestasjoner, men at du ikke fremstår som en wikipedia.

En annen ting å inkludere er meningen bak det arbeidet/forskningen du har gjort og hvordan du vil formidle dette i søknaden din.

Mange bruker for mye tid på å snakke om hva det er de studerer eller forsker på uten å komme inn på "hvorfor". 

Vær spesifikk om dine intensjoner og ikke anta at personen i den andre enden er en ekspert på ditt felt.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato

Søknad på stilling som forsker

Som en svært nyskapende og dyktig forsker med en sterk bakgrunn innen mikrobiologi og biokjemi, søker jeg nå å kunne bruke mine ferdigheter innen medisinsk teknologi og laboratorievitenskap, som i høy grad er overførbare. Med bred erfaring innen biologisk forskning, dokumentasjon, undervisning/instruksjon og kliniske laboratorie-miljø er føler jeg meg selvsikker i min evne til å generere overlegne resultater for din organisasjon.

Et utvalg av mine viktigste prestasjoner:

 • Klonet og utvunnet flere proteiner av interesse for funksjonelle studier.
 • Undervist bachelorstudenter innen cellebiologi og mikrobiologi ved laboratorium. Laget leksjoner og læreplaner. Lært studenter om riktig labteknikk.
 • Trent doktorgradskandidater i en bestemt kureringsteknikk for å samle navn og synonymer av proteiner for å hente relevant litteratur.

Jeg har omfattende skriftlig erfaring, og evner innenfor analyse og korrekturlesing. Jeg er en prestasjonsdrevet person med lidenskap for læring. Rask tilpasning og måloppnåelse oppnår jeg i ethvert miljø. For en mer detaljert presentasjon av mine ferdigheter og bakgrunn, vennligst se vedlagt CV. Jeg ser frem til å snakke med deg ved din tidligste mulighet. Takk for din vurdering.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

7. Jobbsøknad for Internship

Det er egentlig ikke noe stor forskjell mellom å skrive søknad for en internship-stilling og å skrive for en vanlig jobb. Du må fortsatt nevne dine kvalifikasjoner, ferdigheter og evner. Du må fortsatt forklare hvordan du kan tilføre verdi til bedriften. Du trenger fortsatt å selge deg selv.

Men en ting du burde huske på, er at selv om denne internship-stillingen kan være et springbrett for DIN videre karriere, så vil du ikke at dette skal være fokuset i din søknad. 

Nøkkelen ligger fortsatt i å sette selskapets behov foran deg selv.

Du er mest sannsynlig ikke deres første internship, så ikke skriv for mye om hvordan dette internshippet vil hjelpe deg i din videre karriere.

Ha fokus på å gi verdi. Dette er hva arbeidsgiver ønsker å høre fra deg i en søknad.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på stilling som bedriftsanalytiker

Vennligst godta min CV som en respons på deres behov for en bedriftsanalytiker. Jeg har sterk tro på at min pedagogiske og faglige bakgrunn i tilstrekkelig grad har forberedt meg på å håndtere alle oppgaver knyttet til stillingen dere for tiden tilbyr, og at mine ferdigheter vil vise seg å være en fordel for Pil Industrier.

Jeg er klar over endringene som Pil Industrier for tiden går gjennom, og jeg føler at jeg kan tilføre den analytiske og ledelsesmessige støtten som trengs for å hjelpe til med å lede bedriften gjennom disse endringene. Jeg er en mål- og detaljorientert person med sterke forskningsferdigheter og kunnskap om forretningsdrift og trender.

Gjennom studiene hadde jeg fag innen business som fokuserte på forretningsanalyse og forskning, prosjektledelse, drift, digital markedsføring og beslutningstaking. Jeg har studert forretningsmodeller innen forretningsutvikling og ledelse for å få innblikk i hvordan vellykket praksis foregår, og som på sikt vil føre til lønnsomhet og anerkjennelse for merkevaren. Gjennom mange simulerte prosjekter har jeg bygget opp en sterk forståelse av operering av forretninger, forskningsmetoder og strategier.

Samtidig har jeg ved siden av mine mastergradsstudier innen Forretningsanalyse ved Universitet 123, som jeg fullførte sist høst, hatt flere ulike stillinger innen business på forskjellige nivåer. På denne måten var jeg i stand til å finslipe mine administrative ferdigheter og få erfaring innen forretningskommunikasjon, IT, markedsføring og HR, samt praktisere all kunnskap jeg oppnådde gjennom dette avanserte studieprogrammet ved en faktisk bedrift.

Noen høydepunkter fra min akademiske og profesjonelle bakgrunn:

 • Jobbet som administrerende assistent ved Gull, Sølv og Bronsje AS.
 • Rolle som assisterende prosjektleder i driftsavdelingen i Dekk som Virker.
 • Gjennomførte forskning innen markedsutvikling for Flyt Internasjonale.

Jeg er spent på utsiktene etter å jobbe for en bransjeleder og anser mine høyt utviklede ferdigheter som verdifulle for å fortsette utviklingen av bedriften mot en lys og lønnsom fremtid. Jeg er tilgjengelig for et intervju ved din bekvemmelighet for å drøfte mine kvalifikasjoner og lære mer om dine forventninger til denne stillingen.

Takk for din tid og vurdering.

Vennlig hilsen,

Din signatur

Ditt fulle navn

8. Jobbsøknad for deg som er Arbeidsledig

Det verste du kan gjøre når du skriver en søknad etter at du har vært arbeidsledig i en periode, er å lyve.

Hvorfor? Fordi hemmeligheter vil på et tidspunkt i intervjuprosessen komme frem, noe som betyr at du bare ender opp med å ha kastet bort din og andres tid. 

Når det er sagt, hvis det er noen negative årsaker til at du er arbeidsledig, så må du ikke gjøre disse grunnene om til et fokusområde i din jobbsøknad. Du må fokusere på det positive.

Det er greit å innrømme feil i visse situasjoner, hvis du kan vise at du har lært av dine feil og har forandret deg til det bedre. 

Det er ofte lurere å fokusere på dine ferdigheter og ønske om å komme tilbake i jobb. Hvis du har erfaring fra tidligere, så vil dette være verdifullt og du må vise hvordan denne erfaringen er relevant/overførbar. 

Og hvis du i tillegg til å være arbeidsledig har prøvd å forbedre deg selv (for eksempel ved å ta fag eller frivillig arbeid), så skift gjerne fokuset til det.

Fullt navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail


Kontaktpersonens navn

Firma

Adresse

Dato


Søknad på stilling som 

Etter å ha lest stillingsannonsen hvor dere søker en hotellresepsjonist, ble jeg ivrig etter å sende inn CV for en vurdering. Som en profesjonell arbeidstaker med effektive, organisatoriske og kundevennlige evner med omfattende erfaring innen mottakende og generelle administrative oppgaver, ved siden av å besitte eksepsjonelle mellommenneskelige evner, er jeg forberedt på å bidra betydelig til Gladvær Resorts målsettinger.

Min bakgrunn inkluderer å gi avgjørende kundestøtte for hoteller av ulike størrelser. Dette inkluderer oppgaver som å ta imot gjester, planlegging av reservasjoner, adressering og utbedring av problemer gjestene eventuelt måtte ha, samt sikre kvalitet innen kundeservice. Fra å håndtere telefonsystemer med flere linjer og ta meg av betalinger fra kunder, til å tildele rom og samarbeide med tverrfaglige avdelinger, utmerker jeg meg ved å prioritere oppgaver, samarbeide med kolleger og ledelsesteam, samt oppfordre til effektive prosedyrer innen kommunikasjon og organisering.

Høydepunkter fra mine erfaringer inkluderer:

 • Utføre mangfoldige administrative ansvarsområder som hotellresepsjonist, inkludert planlegging, kundeservice, fakturering, arkivering og vedlikehold for å sikre utmerkede gjesteopplevelser.
 • Konsekvent tilby enestående kundeservice, noe som har ført til høye nivåer av referanser og gjentatte besøk fra gjester.
 • Stå for en fast forpliktelse til å yte utmerket kundestøtte, og samtidig sørge for effektivisering av driften og tilrettelegge for hotellets suksess.

Mine ferdigheter innen arbeid som hotellresepsjonist gir meg muligheten til å utmerke meg i denne rollen, og jeg er overbevist om at mine ytterligere evner enkelt kan overføres til deres miljø hos Gladvær Resort. Sjansen til å kunne gi mer innsikt i mine kvalifikasjoner vil settes stor pris på. Takk for din vurdering, jeg ser frem til å snakke med deg snart.

9. Jobbsøknad for Programmere

Tenk på ditt følgebrev som et sted å vise frem dine mest relevante ferdigheter. For eksempel, hvis jobben krever erfaring innen et bestemt programmeringsspråk, kan du nevne dine sertifiseringer eller prosjekter du har jobbet på ved å bruke dette språket. 

Bedrifter kan også være interesserte i å vite hvordan du jobber med andre og hvordan du vil passe inn i bedriftskulturen. 

Søknaden gir deg også mulighet til å forklare hvorfor du er interessert i denne spesielle stillingen hos dette bestemte firmaet.

Se nedenfor for et eksempel på en jobbsøknad for en programvareutvikler-stilling. Bruk dette som et utgangspunkt og inspirasjon mens du lager ditt eget brev.


Aksel Gjertsen

Kirkeåsveien 207

1178 OSLO

417 96 789

AkselGjertsen@mail.no

 

Silje Jørgensen

Bedrift AS

Kvamsjordet 155

7715 Steinkjer

Søknad på stilling som programmerer ved Bedrift AS

Jeg søker på stilling som programmerer ved Bedrift AS som utlyses på jobbnummeren.no. Som etterspurt har jeg lagt ved sertifiseringsbevis, CV og tre referanser.

Muligheten som presenteres i denne stillingen er veldig interessant, og jeg mener at min solide tekniske erfaring samt utdanning gjør meg til en meget konkurransedyktig kandidat til denne stillingen. Mine hovedstyrker som trengs for å kunne blir suksessrik i denne stillingen er:

 • Jeg har designet, utviklet og programmert bruskprogrammer
 • Jeg streber etter det fullkomne
 • Jeg tilbyr utmerket kundeservice til alle kunder

Med en bachelorgrad i dataprogrammering, har jeg full forståelse av hele prosessen rundt et utviklingsprosjekt for programvare. Jeg har også erfaring med å lære og tilegne meg ny teknologi etter behov.

Henviser til CV for mer informasjon om erfaring.

På forhånd takk for vurderingen, jeg ser frem til å høre fra dere. Kontakt meg gjerne dersom det skulle dukke opp spørsmål.

Med vennlig hilsen,

Signatur (dersom man sender brev)

Aksel Gjertsen

Sjekk også ut: